Back to Question Center
0

Semalt Menetapkan Teknik Hitam Hat Downfalling SEO Anda Kempen

1 answers:

Sesetengah pemilik laman web dan perunding pemasaran menganggap topi hitam SEO sebagai perkara masa lalu, sementara itu tidak. Trafik sebenar yang diperoleh dan kedudukan tinggi dalam Google Algoritma adalah satu pencapaian yang setiap pemasar dalam talian ingin memperoleh. Walau bagaimanapun, sesetengah pemilik laman web cenderung menggunakan teknik rendang untuk meningkatkan keterlihatan perniagaan mereka dan mendapat kedudukan tinggi.

Apabila ia berkaitan dengan penolakan Google, kejahilan tidak dipertimbangkan - crear un formulario php code. Mendapatkan kata kunci yang menukarkan anda untuk menaraf tinggi dalam algoritma yang menggunakan teknik yang kurang pantas dapat membuat anda menghadapi masalah dengan Google.

Ivan Konovalov, seorang profesional terkemuka dari Semalt , memberi amaran beberapa teknik topi hitam dan alat yang digunakan oleh pemilik laman web dan pemasar dengan harapan dapat meningkatkan visibilitas perniagaan mereka dan mendapatkan lalu lintas yang sebenar.

Pautan pembelian

Adakah anda tahu bahawa menjual dan membeli pautan yang melewati Pagerank sedang menjalankan blackhat SEO? Setelah menjual pautan kepada penerbit, pertimbangkan menasihati pentadbir yang sangat penting untuk memasukkan pautan di laman web mereka. Kegagalan untuk melakukan ini boleh menjejaskan hubungan anda dengan Google dan dapat dihukum kerana ketidaktahuan yang boleh dielakkan dalam jangka masa panjang.

Frasa utama dan pengisian kata kunci

Mengeluh kata kunci anda dalam teks imej alt anda adalah salah satu teknik topi hitam yang banyak digunakan oleh pemasar. Menempatkan kata kunci anda pada teks anda mungkin tidak membawa kepada penalti anda, tetapi ia akan menjejaskan penglibatan anda dengan pelawat.

Mencipta kandungan menargetkan frasa utama tertentu

Pada masa lalu, mencipta kandungan yang kaya dengan kata kunci boleh mendapatkan peringkat tinggi dalam algoritma. Aspek telah berubah dengan hari-hari seperti ini, mencipta kandungan yang memaparkan tema atau topik yang sangat baik dapat menilai tinggi daripada kandungan dengan kepadatan kata kunci yang baik.

Mendapatkan pautan ke tapak berkualiti rendah

Blogging tetamu memainkan peranan penting ketika datang untuk meningkatkan keterlihatan jenama. Walau bagaimanapun, blog di laman web berkualiti rendah dengan tujuan mendapatkan pautan adalah salah dan boleh menjejaskan kedudukan anda.

Pautan iklan iklan

Skim pautan adalah teknik topi hitam yang melibatkan penjualan pautan teks kepada penerbit. Pemasar kandungan istilah sebagai pengiklanan, tetapi istilah Google sebagai teknik topi hitam..Secara ringkasnya, skema pautan melibatkan membeli ruang iklan dan kemudian menambah pautan ke kandungan yang dihasilkan.

Menerima pautan dalam pertukaran produk percuma

Pemilik laman web telah menghantar produk percuma kepada pelanggan sebagai pertukaran untuk pautan ulasan produk. Senario ini dianggap sebagai teknik topi hitam oleh Google. Untuk mengelakkan pelaksanaan teknik topi hitam ini dan mendapatkan hukuman dari Google, pertimbangkan untuk menambah skrip rel = "tidak ikut" ke pautan ulasan produk anda.

Penggunaan pautan dalaman dan pautan masuk yang dioptimumkan

Pautan dalaman yang terlalu mengoptimumkan dapat membawa anda ke masalah sebenar. Pautan dalaman bertujuan untuk menyebarkan pautan anda di seluruh laman web anda. Untuk menarik perhatian khalayak anda dan menjadikannya klik di laman web anda, gunakan bahasa semulajadi dan interaktif dan bukannya memberi tumpuan kepada mengoptimumkan kata kunci anda yang lebih banyak.

Penggunaan frasa utama yang tidak relevan untuk menaraf tinggi dalam algoritma

Ketika datang ke pemasaran kandungan , penciptaan kandungan asli dan segar adalah sangat penting. Menambah kata kunci yang tidak relevan ke dalam kandungan yang baru dijana dapat membawa anda ke masalah sebenar. Google mempunyai cara untuk mengenal pasti topik sebenar kandungan menggunakan alat Pengindeksan Semantik Laten.

Perkara berputar

Menggunakan teknik manual atau automatik untuk berputar artikel sedia ada dianggap sebagai topi hitam SEO. Jika anda terperangkap dengan artikel-artikel berputar, anda akan membayar penalti untuk menduplikasi kandungan. Elakkan teknik topi hitam ini dengan membayar kandungan asal dan segar.

Penggunaan laman umpan dan beralih ke halaman berpangkat rendah

Pemilik laman web mempunyai kaedah mendapatkan peringkat tinggi oleh algoritma dan kemudian menghidupkan halaman dengan halaman berpangkat rendah. Anda mungkin akan menjadi ranking tinggi buat sementara waktu, tetapi Google akan memikirkan teknik anda dalam jangka panjang. Dapatkan lalu lintas yang sebenar dengan menghantar kandungan yang berwawasan dan interaktif pada halaman anda.

Teknik topi hitam biasanya digunakan oleh pemilik laman web dan pemasar untuk meningkatkan penglihatan perniagaan mereka menggunakan hasil yang tidak dibayar. Penggunaan teknik topi hitam sepenuhnya boleh membunuh enjin carian anda yang tidak dapat dikekalkan. Daripada mendapatkan ranking yang tinggi dengan menggunakan teknik topi hitam seperti bursa link dan penerangan meta deskripsi, pertimbangkan mengamalkan topi putih SEO dengan menarik pelanggan anda dan memperoleh kepercayaan mereka.

November 29, 2017