Back to Question Center
0

Pemasaran Black Hat Dan Kenapa Penting Untuk Mengelakkan Ia - Amalan Dari Semalt

1 answers:

Black Hat SEO adalah salah satu teknik pemasaran yang paling berbahaya. Pemasangan kata kunci, membeli pautan dan pengikut, artikel berputar, dan mengklik iklan anda tidak dibenarkan oleh enjin carian . Malangnya, banyak webmaster terlibat dalam topi hitam SEO dan bahkan tidak tahu bahawa laman web mereka akan dihukum atau diharamkan oleh Google, Bing, dan Yahoo - raid 1 ssd.

Michael Brown, pakar Semalt , menyatakan bahawa jika anda terus menerima e-mel yang tidak diminta dan sedang ditipu oleh rakan media sosial, ini adalah masa untuk mengubah strategi pemasaran anda. Sekiranya anda enggan mengeluarkan opt-out daripada pangkalan data atau laman web tapak web anda, anda mungkin akan melanggar peraturan dan peraturan Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan.

jangan menjadi naif

Jika anda tidak naif, anda mungkin tidak mencapai kejayaan di internet. Walaupun strategi SEO topi hitam dan taktik media sosial boleh menyebabkan enjin carian dan Facebook menghalang profil anda, terdapat kemungkinan bahawa anda akan diletakkan di belakang bar jika terus mempraktikkan strategi topi hitam SEO. Mengapa tidak memilih topi putih SEO yang jauh lebih baik dan cara yang lebih baik untuk mendapatkan kedudukan enjin carian yang sangat baik. Ketahui terma dan syarat yang mengelilingi pemasaran e-mel dan amalkannya dengan baik.

Elakkan Pengambilan Craigslist

Jangan Beli Senarai E-mel

Banyak orang yang terlibat dalam topi hitam SEO membeli senarai e-mel dari penjual yang berbeza dan pasar. Percayalah, ini bukan amalan yang baik dan boleh merosakkan laman web anda di internet. Oleh itu, adalah penting untuk mengelakkan membeli senarai e-mel walaupun kosnya murah. Sebaliknya, anda harus menarik orang untuk mendaftar untuk surat berita dan kemas kini anda melalui cara undang-undang. Sama ada anda menjalankan perniagaan besar atau perniagaan kecil, anda tidak sepatutnya membeli senarai e-mel dan pemasaran dari sumber yang tidak diketahui. Sebaliknya, anda harus membuat senarai anda dan menghantar e-mel kepada pelanggan dan syarikat anda satu demi satu.

Jangan Sempurna

Anda harus selalu ingat bahawa tidak ada cara pintas untuk berjaya. Oleh itu, tidak perlu menjadi rumit di internet kerana enjin carian dengan mudah dapat menjebak anda. Sebaliknya, anda harus memilih strategi topi putih untuk memandu lalu lintas ke laman web anda. Meningkatkan bilangan pelanggan anda melalui sumber yang sah dan sah. Pendek kata, anda tidak boleh berfikir bahawa trik pencari atau media sosial boleh menyelamatkan anda dalam talian kerana tidak begitu.

Ketika datang ke topi hitam SEO dan pemasaran email, Anda harus tahu dasar-dasar mengapa perlu dihindari. Jangan beli alamat e-mel daripada sesiapa sahaja, dan jangan sekali-kali berputar artikel anda untuk memastikan keselamatan dan keselamatan laman web anda.

November 29, 2017