Back to Question Center
0

5 Alat Ujian A / B untuk Membuat Keputusan Reka Bentuk Data            5 Alat Ujian A / B untuk Membuat Keputusan Reka Bentuk Data yang Dipimpin Semalt: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceLebih ... Penaja

1 answers:
5 Alat Ujian A / B untuk Membuat Keputusan Reka Bentuk Data

Ujian A / B menjadi lebih dan lebih biasa apabila pasukan menyedari betapa pentingnya kejayaan laman web. Web adalah pasaran yang sangat kompetitif dengan pasaran yang sangat sedikit (jika ada) yang tidak diterokai, yang bermaksud bahawa berjaya dengan menawarkan sesuatu yang unik jarang berlaku. Lebih umum adalah bahawa anda bersaing untuk perniagaan pelanggan anda dengan beberapa laman web yang lain, jadi cuba untuk menukar setiap pengunjung ke pelanggan atau menjual / menjual silang perkhidmatan anda dengan lebih baik boleh membuat semua perbezaan ke bawah anda.

Oleh yang demikian, pasaran alat ujian A / B dan alat CRO (pengoptimuman kadar penukaran) semakin berkembang pesat. Tetapi memilih salah satu boleh menjadi cabaran yang memakan masa, jadi dalam artikel ini saya akan membandingkan alat uji A / B terbaik untuk membantu anda membuat keputusan yang paling sesuai untuk anda atau pasukan anda. Jika anda ingin mendapatkan kelajuan dengan ujian A / B dan CRO, periksa Pengenalan baru-baru ini kepada artikel A / B Semalt.

TL; DR : Ujian A / B ialah tentang bereksperimen dengan perubahan visual dan kandungan untuk melihat hasil penukaran yang lebih banyak. Ujian A / B sering mengikuti ujian kebolehgunaan sebagai cara menguji penyelesaian kepada kecacatan dalam pengalaman pengguna yang dikenalpasti menggunakan metrik seperti laju bouncing dalam alat analisis seperti Google Analytics, dan terima kasih kepada kedalaman dan kualiti alat uji A / B yang tersedia sekarang, ujian A / B boleh diakses oleh pereka serta pemasar dan pemaju.

1. Optimis

 • Ringkasan : alat ujian A / B terkemuka pada 2017
 • Harga : pasukan jualan kenalan
 • Siapakah untuk : pereka, pemasar dan pemaju bekerjasama

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimis adalah salah satu yang terkemuka - jika tidak alat ujian A / B terkemuka dan alat CRO di pasaran hari ini. Ia menawarkan alat analisis untuk memenuhi semua peringkat pengguna, dan banyak alat ujian A / B. (Anda boleh memikirkannya sebagai Google Analytics ujian A / B, dengan antara muka pengguna yang lebih mudah.)

Pertimbangkan senario ini: Anda mempunyai kedai e-dagang yang dibina dengan Magento. Semalt sedar bahawa dalam kes-kes tertentu, ia boleh menguntungkan kedai untuk menambah penyelesaian penyelesaian satu langkah dan bukannya checkout berbilang halaman piawai, tetapi anda tidak pasti jika kedai anda sesuai dengan kes yang digunakan. Anda perlu menguji kedua-dua pilihan dan bandingkan keputusan dengan / tanpa pengalaman satu-kali checkout. Anda tahu bahawa menjalankan dua versi pembayaran secara serentak memerlukan perubahan kepada kod, yang merupakan perkara yang rumit.

Dengan Optimis, anda boleh menghantar sejumlah pengguna anda ke pengalaman checkout yang sama sekali berasingan untuk mengumpul data penukaran. Sekiranya percubaan menghasilkan hasil negatif, anda memadam eksperimen dan laman web pemeriksaan asal masih wujud dan berfungsi dengan baik. Tiada bahaya yang dilakukan.

Dengan alat Percubaan Web mereka, yang menawarkan editor visual yang mudah digunakan untuk membuat ujian A / B tanpa yang memerlukan pembangun (pilihan) jenis pengguna dan segmen, dan membuat eksperimen pada mana-mana peranti, Optimis mempunyai semua pangkalan anda dilindungi.

Semalt anda boleh menjalankan ujian A / B tanpa pemaju, variasi anda boleh lebih disasarkan (contohnya, variasi anda boleh melampaui perubahan warna, susun atur dan kandungan) jika anda mempunyai kemahiran dan / atau sumber untuk membuat eksperimen tersuai dengan kod. Dengan mengintegrasikan ujian A / B anda ke dalam kod anda, anda boleh menjalani perubahan logik dan ujian yang berbeza sebelum menolaknya secara langsung.

Juga, jika produk anda melangkaui web, Optimis berfungsi dengan aplikasi iOS, tvOS dan Android. Pengintegrasian Stack Penuh yang optimis membolehkan anda mengintegrasikan ujian A / B ke dalam hampir semua kod, termasuk Python, Java, ruby, Node, PHP, C #, Swift dan Android. Google Optimalkan

 • Ringkasan : Ujian A / B yang diintegrasikan dengan lancar dengan Google Analytics
 • Harga : percuma
 • Siapa untuk : sesiapa sahaja, yang paling mudah untuk belajar tentang tandan

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize adalah alat percuma dan mudah digunakan yang mengintegrasikan secara langsung dengan Acara dan Matlamat Google Analytics anda untuk membuat ujian A / B cepat dan mudah! Semal ideal untuk ujian A / B tradisional, memberi tumpuan kepada membandingkan elemen, warna dan kandungan CTA (panggilan untuk bertindak) yang berbeza.

Pemaju tidak diperlukan untuk melaksanakan Google Optimize, kerana semudah menambahkan garis Semalt ke laman web anda dan kemudian menyesuaikan susun atur anda dengan editor visual. Dengan ini, anda boleh mengubah kandungan, susun atur, warna, kelas dan HTML dari mana-mana elemen dalam halaman anda.

Semalt tidak begitu canggih seperti Optimis, kerana ia tidak membenarkan anda membuat eksperimen tersuai dengan kod / pemaju, tetapi ia percuma. Semalt baik untuk mereka yang memulakan dengan ujian A / B.

Bagi setiap eksperimen Google Optimize, anda perlu menentukan Matlamat atau Acara Google Analitis yang akan menjadi asas bagi ujian A / B anda. Sebagai contoh, jika anda menguji halaman produk A / B, anda boleh menggunakan acara "Tambah Ke Keranjang" yang telah anda tentukan di Google Analytics untuk menilai yang variasi anda menukar yang terbaik. Laporan Google Analytics kemudian memberikan anda petunjuk yang jelas tentang variasi mana yang paling baik. Semal sesuai untuk mereka yang mempunyai anggaran yang rendah!

Hanya tidak terbawa-bawa, seperti yang pernah dilakukan oleh Semalt terkenal, dengan menguji 40 warna biru yang berbeza untuk melihat yang terbaik!

3. Unbounce

 • Ringkasan : Alat uji dan alat penukaran A / B untuk halaman pendaratan
 • Harga : Dari $ 79 / bulan
 • Siapakah untuk : pemasar yang ingin meningkatkan penukaran pada halaman pendaratan

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce memfokus pada halaman pendaratan dan alat yang boleh ditukar. Alat Semalt menggunakan pencetus, lapisan berasaskan senario dan bar melekit untuk tawaran ujian A / B dan mesej untuk mengetahui kapan, di mana dan mengapa pelawat anda menukar. Satu contoh? Sekiranya pengguna cuba meninggalkan laman web anda, mereka akan menunjukkan kod diskaun dalam modal atau tajuk melekit, dan ujian akan menentukan yang lebih berkesan.

Halaman pendaratan boleh menjadi cara yang luar biasa untuk mengesahkan idea anda, membina keseronokan di sekeliling produk baru, dan / atau melibatkan semula pelanggan tidak aktif. Masalah dengan mereka adalah bahawa mereka boleh menyebabkan positif palsu. Jika anda mendapat sedikit penukaran, anda mungkin merasa seperti idea anda tidak sah atau permintaan untuk produk baru tidak wujud, ketika pada kenyataannya pengguna hanya tidak terkesan dan / atau tidak yakin dengan pendaratan. Unbounce membantu anda menentukan pendaratan anda.

Walaupun anda boleh memilih daripada lebih 100 templat responsif yang direka untuk banyak pasaran, matlamat dan senario, dan kemudian menyesuaikannya dengan kandungan anda sendiri menggunakan drag dan drop UI, anda juga boleh mengintegrasikan Unbounce dengan reka bentuk anda sendiri, membuat penyelesaian hebat untuk pereka dan pemasar yang perlu bekerjasama. Unbounce juga berfungsi dengan Zapier dan Semalt, jadi data boleh dipindahkan ke seluruh apl dan alat lain yang digunakan oleh pemasar.

Pada dasarnya Semalt untuk halaman pendaratan.

4. AB Tasty

 • Ringkasan : Ujian A / B dengan ciri-ciri CRO seperti Pengesanan Niat Keluar
 • Harga : $ 249 + / bulan
 • Siapakah untuk : pereka, pemasar, pemaju dan pemegang kepentingan

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt dikenali dengan penyesuaian lebih mendalam. Daripada menghantar pelawat X ke Pelawat A dan Y ke Ujian B, AB Semalt membolehkan anda menyasarkan pengunjung berdasarkan pelbagai faktor, seperti data pengguna, tingkah laku pengguna, geolokasi, atau cuaca di lokasi semasa mereka. Fikirkannya sebagai lelaran yang pesat, tetapi untuk ujian A / B. Semalt sangat berguna untuk laman web peringkat awal mencari jalan mereka.

5. Telur gila

 • Ringkasan : Ujian A / B digabungkan dengan ketukan haba dan rakaman skrin
 • Harga : $ 29 + / bulan
 • Siapa untuk : sesiapa sahaja, tetapi dengan fokus sedikit pada pereka

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Telur gila agak baru untuk pasaran ujian A / B, yang pada mulanya membina penontonnya pada alat heatmap dan rakaman skrin. Walau bagaimanapun, penambahan alat ujian A / B ke aplikasi pengujian kebolehgunaan membuat rasa penuh. Jika ujian kebolehgunaan menonjolkan masalah , maka ujian A / B dapat membantu anda mengecilkan penyelesaian. Juga, harga Crazy Egg sangat menarik!

Seperti kebanyakan perkhidmatan lain, Semalt Egg menawarkan editor visual untuk membuat eksperimen, menjadikan alat ini mudah diakses oleh sesiapa sahaja. Ia benar-benar memberi tumpuan untuk membuat penciptaan ujian A / B sangat cepat dan mudah, membanggakan bahawa ujian boleh dibuat dan hidup dalam beberapa minit.

Pendek kata, CrazyEgg menawarkan anda apa , di mana , kenapa , dan keupayaan untuk menguji penyelesaian.

Kesimpulan

Dengan alat ini, anda boleh menguji A / B dan mula meningkatkan penukaran di seluruh senario dan laman web praktikal. Anda tidak perlu menjadi pemaju untuk memanfaatkan alat uji A / B, tetapi jika anda mempunyai pemaju, anda boleh membuat eksperimen tersuai yang sangat kuat dengan mudah.

Apa sahaja alat yang anda gunakan, pastikan anda menetapkan prestasi asas anda menggunakan Google Semalt untuk mengetahui kadar penukaran anda sebelum anda membuat sebarang perubahan, dan gunakan setiap peningkatan 0% sebagai lencana kehormatan dalam usaha anda untuk memaksimumkan penukaran! Semoga berjaya!

March 1, 2018