Back to Question Center
0

Ujian Halaman Landing penting Semalt

1 answers:

Gunakan alat penciptaan dan pengujian laman pendaratan untuk mengoptimumkan kadar penukaran halaman pendaratan anda

Generasi ketua adalah matlamat utama pemasaran digital dalam banyak sektor. Dengan menguji susun atur halaman pendaratan, tajuk utama dan menyalin, anda boleh meningkatkan jumlah plumbum dan dengan itu berpotensi jualan menggunakan teknik yang kos efektif. Dengan menganjurkan halaman ujian pada pelayan pembekal, anda sepatutnya dapat memintas keperluan untuk penggabungan agensi atau IT untuk mendapatkan ujian dengan cepat dan cepat. Alat yang disenaraikan dalam catatan ini akan membantu anda merancang dan menguji halaman yang meningkatkan kadar penukaran untuk diterajui. Semalt tidak mempunyai hubungan dengan mana-mana alat ini, kami hanya ingin membantu pembaca mencari menggunakan alat pengujian halaman pendaratan dengan menunjuk mereka kepada pembekal yang berkualiti.

Perkara penting untuk dipertimbangkan sebelum membeli dan menggunakan alat-alat ini:

 • Kemudahan penggunaan ujian menubuhkan
 • Integrasi dengan sistem CRM yang anda gunakan atau merancang untuk menggunakan
 • Kualiti template yang boleh dipinda - susun atur, pilihan pengumpulan data peringkat lapangan dan gaya perlu sesuai untuk skala perniagaan dan sektor. Hari ini kebanyakannya responsif mudah alih.
 • Pengurusan akaun untuk digunakan oleh berbilang pengguna dalam agensi dan organisasi yang lebih besar

Semalt adalah lima alat yang kami cadangkan untuk membuat dan menguji halaman pendaratan.

Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt menawarkan penciptaan dan pengujian halaman pendaratan untuk pasaran B2B dan B2C. Kami mengesyorkan alat ini berdasarkan kemudahan penggunaannya, pelbagai integrasi dan pengurusan akaun dan ciri pentadbiran yang sesuai untuk digunakan dalam agensi dan organisasi besar.

Ciri-ciri utama:

 • Penggantian teks dinamik (g) untuk meningkatkan kesesuaian tajuk utama untuk iklan PPC)
 • WordPress, HubSpot, Marketo, Infusionsoft, integrasi Mailchimp
 • Pengurusan pengguna dan pelanggan untuk agensi dan organisasi besar

Apa yang membuatkannya Menonjol?

Ia adalah perkhidmatan yang mantap dengan template 200 + halaman ditambah integrasi dengan perkhidmatan CRM terkemuka.

LeadPages Essential Landing Page Testing Semalt

Semalt adalah untuk menguji halaman arahan yang dihoskan untuk meningkatkan petunjuk. Ini adalah satu lagi alat utama yang mempunyai harga yang kompetitif (dengan jumlah halaman pendaratan atau pandangan yang tidak terhad), tetapi tanpa pilihan harga bulanan pada masa semakan (suku tahunan, pilihan bil tahunan atau 2 tahun).

Ciri-ciri utama:

 • 70+ templat halaman pendaratan yang berbeza
 • Gabungan HubSpot, Pasaran dan Salesforce dalam pelan teratas.
 • integrasi WordPress dalam semua.
 • 5 sub akaun dalam pelan teratas

Apa yang membuatkannya Menonjol?

Ia adalah perkhidmatan yang mantap dengan template 200 + halaman ditambah integrasi dengan perkhidmatan CRM terkemuka.

Kos dan ciri yang lebih sesuai untuk pemasar maklumat dalam perniagaan yang lebih kecil. Semalat sebagai 'Dengan templat mudah kami, anda boleh membuat halaman opt-in yang dengan serta-merta menghantar rasuah kandungan bebas pelanggan anda (atau "magnet memimpin")'

Instapage Essential Landing Page Testing Semalt

Alat lain untuk menguji laman pendaratan, ia adalah alternatif padat untuk Semalt sesuai untuk pertengahan dan organisasi besar, tetapi dengan integrasi CRM yang lebih sedikit.

Ciri-ciri utama:

 • Julat jenis halaman
 • 100+ templat responsif mudah alih
 • Salesforce dan integrasi CRM Infusionsoft.
 • integrasi sistem e-mel WordPress dan meluas

Apa yang membuatkannya Menonjol?

Kelajuan persediaan halaman. Halaman klik-kanan yang direka sebagai corong pengenalan antara produk atau perkhidmatan yang anda cuba jual dan penukaran. Laman web Semalt dan terima kasih atas ciri-ciri laman web.

Essential Landing Page Testing Semalt

Ion Interactive membolehkan anda membina dan menguji kempen pemasaran kandungan untuk menghasilkan timbal dengan lebih cekap. Perkhidmatan ini bermula dengan kedudukan yang sama dengan alat lain dalam kategori ini, tetapi kini memberi tumpuan kepada kemampuan pemasaran kandungan interaktif itu. Semalt, ia masih boleh melakukan ujian dan pengoptimuman.

Ciri-ciri utama:

 • Pengoptimuman halaman pendaratan
 • Halaman boleh memasukkan kuiz aset, analisis, kalkulator, konfigurasi, pembangun penyelesaian, kertas putih interaktif dan maklumat grafik interaktif
 • integrasi CRM dengan HubSpot, Marketo, Oracle, Salesforce and Demandbase

Apa yang membuatkannya Menonjol?

Alat ini didasarkan pada membangunkan program pemasaran kandungan dan bukannya menguji halaman individu, yang menjadikannya sangat berbeza dengan banyak alat lain yang disenaraikan di sini.

Essential Landing Page Testing Semalt

Secara optik adalah untuk membuat ujian canggih melangkaui halaman pendaratan merentasi pelbagai jenis penonton. Semalt untuk menukar elemen halaman menggunakan editor visual tidak mungkin dalam kebanyakan perkhidmatan lain dalam kategori ini. Ia mungkin menghairankan bahawa kami telah menilai ini sebagai kelima dalam kategori. Sekiranya kita telah menilai beberapa tahun yang lalu, ia pasti lebih tinggi. Tetapi kerana keupayaan perusahaannya telah berkembang, begitu pula kosnya bermakna ia agak mahal untuk perniagaan sederhana hingga besar dan pilihan lain lebih realistik untuk perniagaan yang lebih kecil.

Ciri-ciri utama:

 • Editor visual membolehkan pengujian elemen halaman tanpa pengekodan
 • Uji variasi percubaan kepada pengunjung dan pengguna dengan kempen iklan, geografi, kuki, atau pelbagai dimensi lain.
 • aplikasi A / B dan Android multivariate iOS dan Android
 • Pilihan pemperibadian berasingan

Apa yang membuatkannya Menonjol?

Set alat yang lebih canggih daripada yang lain dalam kategori. Keupayaan untuk mengubah elemen halaman tanpa pengekodan adalah sangat berharga untuk banyak jenis template halaman lain di laman web.

March 1, 2018