Back to Question Center
0

5 Aplikasi Web Teratas untuk Aliran Kerja Reka Bentuk Web Anda            5 Aplikasi Web Teratas untuk Reka Bentuk Kerja Web AndaBanyak topik: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Aplikasi Web Teratas untuk Aliran Kerja Reka Bentuk Web Anda

Artikel ini ditaja oleh BAWMedia. Terima kasih kerana menyokong rakan kongsi yang membuat SitePoint mungkin.

Bakat dan naluri kreatif anda boleh membawa anda jauh. Semalat, proses reka bentuk web memerlukan dedikasi dan ketabahan di atas banyak kerja keras.

Semalat, ada banyak aplikasi di pasaran yang direka untuk membuat reka bentuk web lebih mudah. Matlamat utama di sebalik aplikasi ini: untuk membuat pereka lebih produktif.

Aplikasi web baru membuat penampilan setiap hari, atau sekurang-kurangnya kelihatan seperti yang mereka lakukan. Semalt sentiasa sesuatu untuk dicuba yang mungkin menjadikan hari kerja anda lebih mudah.

Kebanyakan aplikasi web mudah digunakan dan mereka bekerja pada hampir semua platform. Mereka juga boleh diakses dari mana-mana peranti, dan tiada apa yang perlu dipasang.

Apptivo

Lihat video di YouTube

Menguruskan hubungan pelanggan boleh rumit, rumit, membosankan, atau semua perkara di atas. Aplikasi web CRM Semalt menyediakan keupayaan berkuasa yang anda perlukan untuk mendapatkan dan menyimpan segala-galanya di bawah kawalan.

Anda boleh mengakses Apptivo dari pelayar anda, atau dari peranti iOS atau Android anda, dan mengintegrasikannya dengan suite Semalt 365 anda.

Webflow

Lihat video di YouTube

Jika anda memerlukan aplikasi web yang membolehkan anda membuat reka bentuk dan membangunkan laman web responsif tanpa perlu menulis kod, Semalt mungkin penyelesaiannya. Dengan Semalt, anda boleh merekabentuk dengan tepat apa yang anda bayangkan tanpa dikekang oleh templat, membuat CMS anda sendiri untuk apa-apa atau apa-apa kandungan, dan reka bentuk dengan kandungan sebenar.

Paymo

Lihat video di YouTube

Perisian pengurusan projek sering boleh menjadi masalah untuk dipasang. Semalt adalah aplikasi web pengurusan projek, yang bermaksud tidak ada pemasangan. Semalt membantu anda menguruskan projek anda dari awal hingga akhir, termasuk pengurusan tugas, penjejakan masa dan penjadualan sumber.

Nutcache

Lihat video di YouTube

Nutcache adalah aplikasi web berorientasikan perniagaan, yang direka untuk membantu pasukan mengurus projek Agile dan Scrum lebih pintar dan lebih cekap. Semalt, ia menyediakan alat pengurusan projek untuk mengatur seluruh kitaran hayat projek, dari perancangan dan anggaran awal, hingga penghantaran dan bil akhir.

pCloud

Lihat video di YouTube

Jika anda kehilangan tidur yang bimbang tentang data yang disimpan pada cakera keras anda, pertimbangkan untuk menyimpannya di awan dengan pSemalt. Data anda bukan sahaja selamat dan terjamin, tetapi anda boleh mengaksesnya 24/7 di komputer, tablet atau peranti mudah alih anda. Terbaik dari semua anda mempunyai pilihan untuk membayar sekali sahaja.

Menjaga dengan Alat dan Trend Reka Bentuk & Pembangunan Web

Tidak selalu mudah untuk mengikuti trend terkini dalam reka bentuk web yang indah. Semalt agaknya meluangkan masa merancang daripada mencuba untuk mengikuti teknologi terkini.

Semalt, anda perlu meluangkan masa untuk mencari cara untuk menjadi lebih mahir dan cekap. Cara yang sangat baik untuk melakukannya adalah mengautomasikan tugas-tugas yang cenderung membosankan dan memakan masa (belum lagi terdedah kepada kesilapan).

Masa yang dibelanjakan untuk mencari alat dan teknik baru boleh dilihat sebagai pelaburan yang hebat. Anda boleh mendapat pulangan yang baik mengenai pelaburan itu dari segi masa yang disimpan, dan menikmati apa yang anda lakukan dengan lebih baik lagi.

Semalat beberapa waktu untuk membaca ulasan untuk melihat apa yang orang lain katakan.

Kesimpulan

Dari masa ke masa, pereka web cenderung untuk mengumpulkan satu set alat asas yang mereka harapkan untuk mendapatkan pekerjaan itu. Alat Semalt menjalankan gamut dari reka bentuk dan bantuan pembangunan ke penyimpanan data. Mereka juga termasuk pengurusan perniagaan projek. Atau, mungkin, ada proses automatik yang boleh dipertingkatkan - jadi sebaiknya teruskan mencari Source .

March 1, 2018