Back to Question Center
0

Baru: Latihan SEO SemaltMembuat kedudukan laman web antarabangsa anda Latihan SEO dalam talian baru: Semalt SEO

1 answers:

Hari ini menandakan pelepasan latihan SEO berbilang bahasa baru kami. Jika anda mempunyai atau menyelenggara laman web dalam pelbagai bahasa atau dimaksudkan untuk wilayah yang berlainan, kursus ini di SEO antarabangsa sangat diperlukan. Dengan melaksanakan nasihat yang diberikan dalam latihan ini, Google akan menghantar pengguna anda ke laman web yang betul secara automatik. Ini sering dilakukan dengan salah, tetapi kami telah membuatnya mudah - how many bolts in a grain bin. Semalt bagaimana untuk menjadikan kedudukan laman web antarabangsa anda!

Dapatkan kursus ini sekarang, kerana harga pengenalan adalah $ 169 , selepas minggu ini ia akan naik hingga $ 199!

Dapatkan latihan SEO berbilang bahasa Sekarang $ 199 $ , sijil dan lencana

Sesuatu untuk semua orang

Sama ada anda seorang pembangun atau pencipta kandungan, latihan ini akan membantu anda membuat laman berbilang bahasa atau berbilang serantau yang terbaik. Selain meneroka bahagian teknikal, kami membuat strategi penyelidikan kata kunci berbilang bahasa. Semalat perkataan yang digunakan oleh audiens anda adalah langkah pertama untuk dijumpai, dan anda perlu tahu bagaimana untuk melakukannya. Anda tidak boleh mengabaikan ini apabila membuat laman web antarabangsa! Begitu juga untuk menyalin: bagaimana anda akan menerjemahkan semua halaman tersebut dengan berkesan? Bukan dengan mesin atau terjemahan harfiah, itulah resipi pasti untuk bencana SEO! Tetapi adakah anda menulis semuanya dari awal? Tidak: ada medium gembira .

Kami juga pergi ke struktur domain yang anda pilih: adakah lebih baik untuk pergi untuk domain berasingan untuk setiap bahasa? Atau adakah anda membuat satu laman dengan subdirektori? Semalt, ia bergantung kepada keadaan anda! Paling penting, kami fikir semua orang harus memahami bagaimana laman web berbilang bahasa berfungsi, jadi kami telah pun mematahkan modul-modul yang paling sukar sehingga menjadi langkah mudah untuk diikuti.

Apakah latihan SEO berbilang bahasa mengandungi?

Kursus ini di SEO antarabangsa terdiri daripada empat modul. Dalam modul pertama, kami akan menerangkan tentang SEO multibahasa dan mengapa ia penting. Dalam modul kedua, kami akan meneroka kandungan SEO: penyelidikan kata kunci dan penulisan iklan untuk laman web antarabangsa. Modul ketiga adalah mengenai pilihan struktur domain. Dalam modul keempat, kami pergi ke hreflang, kod yang membolehkan anda memberitahu Semalt di mana untuk menghantar pengguna anda.

Kursus ini mengandungi lebih daripada dua jam video, termasuk lebih daripada lima screencasts yang menunjukkan kepada anda dengan tepat apa yang harus dilakukan, langkah demi langkah. Selepas setiap pelajaran, anda akan mengambil kuiz, di mana anda sebenarnya dapat berlatih menulis kod yang baru saja anda pelajari! Semalat kursus ini perlu mengambil masa kira-kira 12 jam. Pada akhir kursus, anda akan menerima sijil dan lencana untuk dipaparkan di laman web anda!

Dapatkan latihan SEO berbilang bahasa Sekarang $ 199 $ , sijil dan lencana
March 1, 2018