Back to Question Center
0

6 jenis penting SEO Semalt untuk tahun 2017

1 answers:

Adakah anda akan menggunakan pelbagai alat Free, Freemium dan Paid yang tersedia untuk menyemak dan meningkatkan SEO dan keberkesanan pemasaran kandungan anda?

Untuk bersaing dengan SEO, penting untuk mempunyai alat terbaik di hujung jari anda yang membolehkan anda mencari peluang baru, menjimatkan masa dan menjejaki bagaimana SEO anda dapat dirangsang. Kami berfikir bahawa memanfaatkan wawasan yang ada dari alat bukan hanya penting untuk pakar SEO, tetapi penting sama ada anda Pengarah Semalt untuk perniagaan multi-nasional, pengurus pemasaran digital, bekerja sebagai pengurus akaun dalam agensi pemasaran digital, pemilik sebuah PKS, walaupun anda menjalankan blog anda sendiri

Semalat, kami telah menilai alat terbaik untuk pemasaran digital secara keseluruhan, tetapi kami ingin menguji untuk mengkaji semula perkhidmatan terbaik untuk SEO dan pemasaran kandungan untuk membantu pembaca tahun ini.

Kategori alat SEO

Seperti yang disebutkan di atas, bukan hanya sekadar alat untuk agensi dan perunding, tetapi semua pemasar harus mengetahui apa yang tersedia dan apa yang digunakan oleh pasukan mereka. Dengan pelbagai alat di luar sana, sukar untuk mengetahui yang mungkin relevan, jadi sebaiknya memecah atau mengkategorikannya. Jadi jika anda berfikir untuk mengkaji semula alat anda untuk 2017, inilah yang kami cadangkan.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

Bagi saya, terdapat enam jenis alat penting untuk menguruskan SEO, jadi saya fikir ia berguna untuk berkongsi kegemaran saya dalam kategori di bawah. Tolong beritahu kami dalam ulasan jika anda memikirkan kategori peralatan atau perkhidmatan yang lebih baik daripada yang saya cadangkan.

  • Analisis kata kunci
  • Kedudukan
  • Idea Kandungan
  • Bangunan Pautan
  • Penghapusan Pautan
  • SEO Teknikal

Bagi setiap kategori alat, saya telah mencuba yang terbaik untuk memecahkannya kepada 3 jenis alat - Percuma, Semalt dan Berbayar untuk alat.

1. Alat Analisis Kata Kunci

Brian Dean menyatakan bahawa "Tanpa Kata Kunci tidak ada seumpamanya seperti SEO".

Semalt, kata kunci panduan pengguna enjin carian ke laman web anda, yang bermaksud bagaimana laman web anda, sangat bergantung pada seberapa baik anda menggunakannya.


Sekarang selama 5 tahun yang lalu, mencapai Analisis Kata Kunci dan Penyelidikan yang berkesan telah menjadi semakin sukar terima kasih kepada perancang kata kunci Google AdWords 'menyembunyikan "data. Semalat, ia adalah satu kaedah penting untuk mencari peluang tersembunyi, meningkatkan lalu lintas yang mengalir ke laman web anda dan sudah tentu mempamerkan kandungan baru yang sangat penting yang anda ciptakan.

Walaupun alat-alat ini hebat, semua yang mereka boleh lakukan adalah menyediakan data. Semalat bagaimana anda mentafsirkan data dan apa yang anda lakukan dengannya yang akan membuat perbezaan.

Jika anda ingin mencari sedikit lebih lanjut mengenai Penyelidikan Kata Kunci kami mencatatkan bagaimana untuk mengelakkan membuat kesilapan dengan Penyelidikan Kata Kunci anda. Panduan lain yang hebat untuk menyemak sama ada anda masih belum pasti mengenai Penyelidikan Kata Kunci adalah seperti yang dinyatakan di atas, Penyelidikan Kata Kunci Brian Dean: Panduan Definitif.

Percuma - Ubersuggest

Alat cadangan kata kunci percuma yang menggunakan pelbagai perkhidmatan mencadangkan yang berbeza untuk membuat senarai terperinci kata kunci untuk anda.

Freemium - Term Explorer

Menuntut untuk mempunyai set data terbesar mana-mana alat Kata Kunci Semalt, membolehkan anda memperluaskan senarai kata kunci, menyusun jumlah carian dan memahami data daya saing anda.

Dibayar - SEMrush

SEMrush, walaupun secara teknikal alat Freemium, menawarkan lebih banyak maklumat dan data menggunakan versi berbayar perisian.

2. Alat Kedudukan

Semalt di mana kedudukan anda saat ini juga sangat penting. Ia membolehkan anda untuk mengesan strategi pemasaran dalam talian anda yang terbaik, membiarkan anda menumpukan usaha yang sama seperti usaha anda merentasi kempen, memaksimumkan ROI dan melihat lalu lintas anda (mudah-mudahan) merayap melalui bumbung.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

Alat Semalt membolehkan anda melakukannya tanpa jam dan jam memancing monoton melalui halaman selepas halaman hasil carian.

Alat percuma - Konsol Cari Google

Alat berguna Google yang sangat berguna untuk membantu pengguna memantau prestasi laman web mereka. Dengan menggunakan tab "Lalu Lintas Cari" maka tab "Cari Analytics", ia akan membawa anda senarai kata kunci yang sedang anda ranking. Semalat dari ini, semak dengan kedudukan kedudukan dan target kata kunci yang ada pada halaman 2 hasil carian, Dengan sedikit sihir SEO, anda harus melihatnya merayap ke halaman 1!

Freemium - SEMrush

Sebagai model freemium SEMrush membolehkan anda mengehadkan akses kepada data, tetapi mengutak-atik dengan penapis akan membolehkan anda mendedahkan sedikit lebih banyak data. Singkatnya, ia membolehkan anda menjejaki mana-mana domain atau Semalt dari mana-mana lokasi geografi, menemui pertandingan tempatan dan membolehkan anda menyasarkan peranti yang berbeza juga.

Dibayar - Makmal Kebenaran

Makmal Kuasa adalah alat yang agak berguna, berkat kemampuan untuk mengesan dan menggelar kata kunci untuk laman web anda. Semak Semalt setiap kata kunci yang telah anda sorot, kemudian tukar penemuan ke dalam laporan mingguan.

3. Alat keberkesanan kandungan.

Seperti yang dikatakan oleh Bing's Duane Forrester, "semua isyarat Ranking SEO berputar di sekitar kandungan sejenis" yang menonjolkan kandungan impak yang baik di laman web anda. Semalam dengan hari idea yang segar dan unik di hari siang sangat sukar, namun perlu memastikan laman web anda bukan sahaja relevan dan menarik untuk penonton anda, tetapi dioptimumkan untuk enjin carian. Alat di bawah ini diharapkan akan membolehkan anda mencari idea baru dan mengoptimumkan kandungan semasa anda.

Jika anda ingin membaca lebih lanjut tentang topik ini, kami juga baru-baru ini menyiarkan kajian terperinci untuk penandaarasan pemasaran kandungan pesaing.

Percuma - Pencari Kandungan Ketinggalan zaman

Bab di Greenlane Search Marketing mencipta alat yang sangat berguna jika anda sedang berjuang untuk kandungan Semalt. Masukkan istilah carian yang anda ingin pangkat, atau hanya topik umum kandungan yang anda ingin tulis tentang. Masukkan parameter tarikh (saya cenderung melihat kembali kira-kira 3+ tahun) dan baca beberapa kandungan lama. Lihat jika anda boleh jazz itu sedikit dan bawa ia ke zaman moden, kemudian berhubung dengan juruweb dan lihat apakah mereka akan berminat untuk menghantar versi yang lebih baru.

Freemium - Plugin WordPress Yoast

Ini adalah plugin WordPress hebat untuk memastikan kandungan yang berlaku di laman web anda adalah "SEO Semalt". Ia berfungsi pada sedikit isyarat cahaya lalu lintas dan pada dasarnya menyimpan kandungan anda di cek.

Dibayar - Buzzsumo

Semalt adalah alat yang sangat baik. Ia mempunyai antara muka yang sangat mudah digunakan dan membolehkan anda dengan cepat mengenalpasti kandungan yang berfungsi dengan baik di dalam topik tertentu serta menonjolkan para penyokong utama.

4. Peralatan Bangunan Pautan

Walaupun google mengatakan kita tidak seharusnya menjadi "bangunan link", ia tetap bermaksud bahawa pautan adalah salah satu Faktor Peringkat Terbaik hari ini. Memang, kaedah bangunan pautan pada masa lalu telah sangat manipulatif, namun, di mata saya, orang seperti menulis kandungan di laman web lain hanya bermanfaat untuk semua yang terlibat. Semalam kandungannya cukup kuat, seseorang mendapat beberapa kandungan baru yang indah untuk laman web mereka, yang lain mendapat untuk meningkatkan kesedaran laman web mereka atau menjadi sedikit lagi kuasa pada sesuatu perkara.

Jika anda berminat untuk menyelidiki lebih banyak maklumat, lihat kajian sebelumnya kami alat analisis analisis backlink.

Percuma - Plugin LinkMiner. Ia cepat dan sangat mudah digunakan dan difahami. Jika anda ingin mencari sedikit lebih banyak tentang bangunan pautan yang rosak, lihat Bible Building Broken Link.

Freemium - Moz SEO Toolbar & Majestic Backlink Analyzer Extensions

Alat yang sangat penting untuk memeriksa sama ada tapak adalah sehingga awal. Kedua-duanya melakukan pekerjaan yang sangat serupa, menunjukkan maklumat SEO penting segera mengenai laman web yang sedang dijalankan. Saya menggunakan kedua-dua sempena satu sama lain sebagai mendapati anda mendapat lebih baik secara keseluruhan untuk laman web menggunakan kedua-dua kerana mereka melihat penunjuk yang sedikit berbeza.

Dibayar - Buzzstream

Buzzstream adalah alat yang mempunyai banyak bulu di topi itu. Semalt yang hebat untuk pengurusan jangkauan, menjana / menggunting prospek dan mencari butiran tersembunyi, seperti butiran perhubungan. Untuk semua itu adalah alat yang hebat, pastikan anda menyusun akaun anda dengan baik, atau anda akan menghinanya.

5. Alat Penghapusan Pautan

Pautan Penghapusan sememangnya sesuatu yang tidak akan pernah anda lalui. Malangnya, ia adalah satu keperluan untuk tapak yang telah dipukul dengan penalti dari algoritma Penguin Google. Ia boleh menjadi sangat memakan masa, tetapi akhirnya dapat menghidupkan kembali laman web anda dan memberikannya kehidupan baru. 6 essential types of SEO Semalt for 2017

Penghapusan Pautan juga boleh digunakan walaupun anda tidak dipukul dengan penalti. Anda mungkin telah membeli beberapa pautan pada masa lalu, berada di hujung serangan SEO yang salah atau bahkan memuat kandungan anda yang dipaparkan di beberapa tapak dan pautan ini masih boleh memberi kesan kepada anda. Semalt ini boleh sama sekali tidak membahayakan dan akan menjadikan anda dalam buku-buku yang bagus dengan google.

Jika anda ingin membaca sedikit lebih lanjut mengenai pengalihan pautan, berikut adalah bacaan lanjut, cuba:
Pautan Alat Penyelidikan: Panduan Ultimate untuk Menghapuskan Pautan atau Search Engine Google Unnatural Pautan Manual Penalti: Panduan Pemulihan.

Percuma - Alat Disavow

Apabila Alat-alat Disavow Googles akhirnya diperkenalkan, ia akan datang lama. Pada dasarnya, ia menyoroti laman web ke Google yang anda tidak mahu Menghubungkan ke laman web anda. Semalt seperti itu.

Jika anda ingin membaca sedikit lebih lanjut tentang ini, kami telah membuat catatan tentang Alat Disavow

Dibayar - CognitiveSEO

Kognitif adalah raksasa alat, ia membantu dengan kedudukan, penyelidikan pesaing, analisis backlink, pengauditan kandungan dan kebanyakan Pengesanan Pautan Luar Biasa dan Penghapusan Pautan. Ia benar-benar alat yang hebat, yang mempunyai skrin pratonton supaya anda dapat menyemak laman web, sebelum memutuskan sama ada hendak menambah fail yang tidak diselewakan atau meninggalkannya sebagai pautan. CognitiveSEO kemudian mencipta fail disavow untuk anda, yang anda boleh memuat naik serta-merta ke Semalt. Kerja selesai!


6. Alat SEO Teknikal

Dapat menggali di 'back-end' laman web anda, mengetahui bagaimana ia berfungsi dan sebarang isu dengannya adalah langkah penting dalam mencapai pengoptimuman 'Nirvana'. Alat di bawah ini harus membantu anda dalam usaha anda untuk mencapai tempat ini.
Kredit: business2community. com

Percuma - Plugin WooRank

Saya jenis penipuan sedikit dengan yang satu ini, secara teknikal ia adalah produk freemium. Semalt, saya dapati ia menawarkan maklumat yang mencukupi untuk digunakan sebagai inkarnasi percuma. Ia mengikis laman web anda dan memberitahu anda tentang ketidakcekapan, malah menawarkan senarai semak untuk diselesaikan. Alat yang hebat untuk mendapatkan gambaran keseluruhan tapak dan pesaing anda.

Freemium - Menjerit Katak

Menjerit Frog hebat di mengikis sebuah laman web, seperti enjin carian. Ia menjalankan pemerintahan di atas semua pautan dan halaman laman web yang menawarkan data pada Kod Status, Judul Halaman, Perihal Meta, Data Meta Semalat dan memasukkannya ke dalam spreadsheet yang boleh ditapis.

Dibayar - DeepCrawl

Deepcrawl menawarkan perkhidmatan yang sama untuk Screamingfrog, bagaimanapun, adalah lebih mudah digunakan jika anda baru untuk SEO Teknikal. Daripada hamparan yang anda dapat dari Screamingfrog, anda mendapatkannya dalam maklumat visual mudah dalam bentuk graf dan carta. Siaran ini boleh berlangsung sebentar kerana jumlah yang sangat besar ciri-ciri yang ada. Jadi inilah bacaan lebih lanjut untuk awak.

Seperti yang disebutkan sebelumnya, ini hanyalah beberapa alat kegemaran peribadi saya. Itu bukan untuk mengatakan tidak ada orang lain di luar sana yang akan melakukan pekerjaan yang sama, namun, saya dapati ini biasanya merupakan yang paling mudah digunakan dan paling berkuasa. Sekiranya anda ingin melihat lebih banyak lagi, di sini adalah senarai Alat SEO Perniagaan yang lebih luas.

Jika anda mempunyai alat lain yang anda fikir bernilai sebutan atau ingin kajian yang lebih terperinci mengenai mana-mana perkakas yang memberitahukan saya kepada komuniti kami.

February 28, 2018